27 Mayıs 2012 Pazar

Tat Domates Ürünleri


Bir iki ay oldu sanırım, TAT Domates Ürünleri ile FikriMühim için tarifler hazırladım. Zaman içerisinde bu tarifleri ANNE KEDİ'de paylaşıyorum. Açıkcası TAT Domates Püresi hariç diğer ürünleri bu kampanyaya kadar kullanmamıştım. Domates püresi, benim domates çorbalarım için vazgeçilmezdi ama TAT Domates Rendesini de beğendiğimi özellikle belirtmek istiyorum. Domates püresi, rendesi ve suyunun hiçbir koruyucu, asitlik düzenleyici vs. içermediğini özellikle belirtmeliyim. Sadece domates ve tuz, domates rendesi ise sadece domates içeriyor. Sanırım bu yüzden de çok beğendim.

TAT Domates ile neler yapacağımı düşünürken, her zaman uygulanabilir tarifler seçmeye gayret ettim ne de olsa en sık bu tür yemekler pişiyoruz. Çok sıra dışı tarifler de geldi aklıma ama onlar başka sefere.

Hangi TAT Domates ürünü hangi tarifle iyi gider derseniz, 
TAT Domates Rendesi, TAT Doğranmış Domates: domatesin kullanılacağı tüm yemek ve soslar (kızartma sosu, pizza sosu, makarna ve pilav sosları, menemen, kısır, zeytinyağlı yemek ve mezeler gibi)
TAT Domates Püresi: çorba, pizza ve makarna sosları
TAT Domates Suyu: çeşitli sağlıklı içecekler ve karışımlar, hemen hemen her türlü sebze yemeği, dolma harçları, fırın yemekleri
TAT Soyulmuş Domates: domatesleri daha bütün kullanmak istediğimiz tart, pizza, kiş tarifleri, fırın yemekleri (köftenin, karnıyarığın, patatesin üzerine bir dilim domates koymamız gerektiğinde)



Domatesli Rokalı Pizza ve Pizza Sosu


 Domates Çorbası

2 yorum:

Adsız dedi ki...

favorim rokalı domatesli pizza...
çiğdem

Burcu Kayhan dedi ki...

Bütün tarifler süper görünüyor,ellerine sağlık.Sevgiler:)