19 Haziran 2014 Perşembe

Keskinoğlu Tavuk Suyu ve Fileto Fit



Keskinoğlu'ndan birkaç hafta önce tavuk suyu ve fileto fit içeren paketim geldi. Yiğit'in TEOG sınavı, mezuniyet heyecanı derken bir türlü bu yeni ürünleri paylaşma fırsatım olmadı. Tavuk suyu ve Fileto Fit ile pişireceğim yeni tarifleri paylaşmak için de sabırsızlanıyorum. Her iki ürünle de klasik çorba, salata vb. denemelerim de oldu, yeni tarifler de denedim. Her iki ürünü de oldukça beğendim, özellikle içeriklerinde katkı maddesi olmaması olumlu yönleri.



Fileto Fit pratik bir ürün, ton balığı konservesi gibi  3'lü paket halinde ambalajlanmış, soya soslu tavuk göğsü parçaları içeriyor. Hemen sandviç ekmeği arasında ya da bol yeşil salata üzerinde / yanında tüketilebilir.



Tavuk suyu ise adı gibi pratik, konserveyi açıp kullanabilirsiniz. İçeriği sadece su ve piliç eti olarak belirtiliyor, katkı maddesi, koruyucu, tatlandırıcı içermiyor. 360 ml'lik ambalaj, çorba ve pilavlar için yeterli ama ben 1 litrelik bir ürün daha isterim doğrusu. Özellikle yurt dışında bu tür ürünler çok fazla ve çok kullanılıyor ama benim için bu ürünün katkısız olması çok önemli, rahatlıkla kullanabilirim.

İlk olarak güzel bir çorba tarifi paylaşmak istiyorum ama fotoğrafları çok içime sinmedi, yeniden fotoğraflayınca hemen paylaşıcam, tabii ki diğer tarifleri de...

1 yorum:

Oglak Kizlari dedi ki...

Ben bu tür ürünleri çok zorda kalmadıkça kullanmak istemem. Pratikliğini yadsıyamam o ayrı :)

Dönek anne