27 Aralık 2010 Pazartesi

Yiğit'in Doğumgünü 2010



Yiğit 11 yaşında !

Zaman ne kadar çabuk geçiyor, sanki bir önceki doğum gününün üzerinden 1 yıl geçmemiş gibi. Eskiden zaman bir an önce akıp gitsin isterken, şimdi ise zamanı ağır çekim film modunda yaşamak istiyorum !

Hemen her sene olduğu gibi doğum günü kutlaması aile arasında, oğlumun sevdiği 2 arkadaşı ile birlikte oldu. Bu sene sofranın hazırlanmasında ekip çok kuvvetliydi. İlk defa teması olan bir doğum günü kutlamamız oldu ama her şey çok da planlı değil, kendiliğinden gelişti. Oğlumun Çiğdem teyzesi Star Wars pasta ve doğum günü kurabiyelerini yaptı. Yiğit zaten tam bir Star Wars fanatiği, Çiğdem de pastasını istediği gibi hazırladı. Anneannesi ise börek ve fava getirdi. Bana kalan bir iki salata hazırlamak ve organizasyon kısmıydı. Bir de bir kaç Darth Vader ve Star Wars etiketi hazırlayıp, kürdan, bardak ve şişeleri hazırladım. Fotoğraflarda çok belli olmasa da Darth Vader etiketlerini her tabağa yerleştirdik, yine etiket yapıştırdığımız bardak ve içecekler için diğer servisler, şeker köşesi ve meyve tabağı ile birlikte ayrı bir büfe açtık.

Masaya tabakların arasına bonibonları serperken aklıma İpek geldi, acaba dikkatini çekip yer mi, tehlikeli olur mu diye düşündüm, tam da düşündüğüm gibi oldu, sofraya gelir gelmez hemen bir bonibonu ağzına attı, biz de hemen ortadaki şeker ve çikolataları topladık.


Şeker Hamuru Kaplı Çikolatalı Pasta


Şeker Hamuru Kaplı Doğum günü Kurabiyeleri


Kıymalı, Patatesli ve Lorlu Börek


Peynirli Közlenmiş Kırmızı Biber Ruloları






Mini Kumpirler (isteyenlere mayonez ve ketçapla servis edildi)


Mısırlı Mantar Salatası


Peynirli Mini Domatesler




Star Wars etiketleri

Bir de en üstte fotoğrafta görünmesine rağmen, yakın plan fotoğrafı olmayan, sofraya son dakikada sıcak sıcak getirdiğim Yiğit'in favori pizzası vardı.

7 yorum:

Fatma dedi ki...

Yiğit,doğum günün kutlu olsun:)Nice yıllara sağlık ve mutlulukla. Sofra bir harika Anne Kedi. Ellerinize sağlık, Çiğdem Hanımın ve annenizin de. Her şey çok güzel ve iştah açıcı görünüyor.

Adsız dedi ki...

ablacığım,
ellerine sağlık... çok güzel bir gün geçirdik hep birlikte... inşallah yılbaşında da tatlı bir soframız olur... seni çok öpüyorum canım ablam
Bahar'ın...

ANNEMİNELİ dedi ki...

Yiğitciğime nice yaşlarrrr...Mutluluk sizlerin olsun...öptüm....

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

nice yıllara yiğit delikanlı..

durutarifler dedi ki...

Nice nive yıllara. Sağlıklı ve mutlu inşallah.

Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep senin olsun. MUTLU YILLAR!

SeneminYemekleri dedi ki...

evladınızla nice mutlu seneler yaşayın inşallah

akdenizkizi.blogspot.com dedi ki...

nasıl bir sevgi star warsss yıllarca devam eden....güzel bir sunum olmuş ellerinize sağlık...